Ajuntament d'Aldaia TAMA Aldaia Ràdio
KONFUSIÓN
Nom KONFUSIÓN CIF
Adreça Pz Constitució 14 baix CP 46960 Població Aldaia
Telèfons 659014596 Fax
Email
Webs
President/a Juanjo Fornas (vocalista-compositor) Socis 5 Fundació febrero de 2003
Horari d'atenció
Horari de contacte
Persona de Contacte Juanjo Fornas
Càrrec vocalista-compositor
Telèfons de Contacte 659014596 email de contacte loskonfusion@hotmail.com

Descripció i Finalitat
Accés a l'arxiu de notícies

Un nou grup de rock es conforma a Aldaia, al capdavant del qual es troba Juanjo Fornas, un jove de 23 anys, compositor, músic i possible productor de la primera maqueta del grup, "La senda esperanza". "Konfusión", que és com s´anomena la recient nascuda formació,  que aposta per  la poesia i la reivindicació social a través d'una barreja de música amb una forta base de rock.

"Konfusión" es conformà al mes de febrer amb tres músics d´Aldaia, Juanjo Fornas, promotor de la inciativa, compositor, guitarrista i veu; Joan Francesc Mas, "El Pusa" del tambè grup aldaier "Voltor", i que estarà a càrrec de la bateria; i Pako, de "po-rock", guitarra solista. El grup de base per a gravar la primera maqueta, que porta per títol "La senda esperanza", estarà conformat per 5 persones, comenta Fornas, ademés d´altres col·laboradors puntuals amb vents, percussió i veu femenina. El projecte principal del nou grup és grabar una ópera rock en un disc de 12 cançons, encara que el primer objectiu es reflectirà en una maqueta amb 4 temas que servirà per a presentar al grup a les discogràfiques i començar a actuar.

Aquesta ópera rock és la major il.lusió de Juanjo Fornas, des de que a l´any 1996 decidira, després de gaudir "com a un nen" amb un concert a Aldaia, tirar pel camí de la música. Autodidacta en la seua formació, encara que ha estat cinc anys a l´Orfeó d´Aldaia, i altres tres al Cor Jove on va conéixer als companys que ara formen el grup, ha volgut sempre encaminar el seu futur cap al món de l´espectacle, en eixe sentit tambè es forma des de fa set anys a l´Escola Municipal de Teatre d´Aldaia amb la intenció, afirma, de continuar durant molt de temps. Fornas sap que tirar per aquest camí no és fàcil, però declara: "El meu somni de fa molts anys es tocar, si es possible la primera vegada al meu poble, no és una il·lusió passatgera, m´encanta composar, sempre he escrit, tinc una novel·la, sempre tinc música al cap, i sé que he de millorar; per això i altres coses més he d´intentar-ho, he de lluitar pel projecte que tinc al cap i que m´il·lusiona enormement".

Juanjo Fornas afirma que la maqueta es gravarà aproximadament, la pròxima tardor, i que cada tema seran escenes de la futura ópera rock que ja té en gran part escrita. Del nom de la primera maqueta, "La senda esperanza", diu que reflectix eixa senda simbólica que cada persona porta dins. Quan se li pregunta si alguna vegada li ha passat pel cap acudir a un càsting de "Operación Triunfo", contesta: "un músic no necessita eixir a la televisió, sino a l´escenari. No  entraria mai a aquest tipus de programes que et restringeixen les lletres, les composicions, perque un artista no és a soles una veu, sino sobre tot un creador de música".

Entre els seus favorits hi ha un poc de tot: Extremoduro, Mago de Oz, Avalanch, Ska-p...

FORMACIÓN:

Bateria: Juanjo (masanassa)
Guitarra : ?
Guitarra2: ?
Bajista: ?
Vocal-compositor: Juanjo Fornas

La seua primera actuació fou el dia 5 de juliol de 2003 al Festival Antifervasa que organitza l'Ajuntament d'Aldaia junt a altres grups aldaiers de rock.

La seua segona aportació al món de la música rock, va ser el darrer 25 de juliol, a les 22:30 h, a la Casa de la Cultura de la Cañada- Paterna.(2003)

El 3 de juliol del 2004 eixí a la venta la seua primera maketa amb sis temes. En deu dies sésgotaren les 100 primeres copies. El preu de la maketa es de 4 euros.

La nova formació ja está preparada per a la aventura. S´apropa l´hora de la veritat. "La Senda Esperanza" está a punt de ser desvelada.

En dessembre de l´any 2004 varen ser entrevistats al programa de radio, "Quisiera Ser" de la 97.7 FM de València.

A Juliol de 2005 primera actuació per a la televisió en el programa "Açí pintem tots" del nou canal, INFO TV.
 Un servei de l'Ajuntament d'Aldaia. www.aldaia-ajuntament.es