Ajuntament d'Aldaia TAMA Aldaia Ràdio
FALLA LA SALETA
Nom FALLA LA SALETA CIF
Adreça XEST CP 46960 Població Aldaia
Telèfons 961506648 Fax
Email
Webs
President/a JOSÉ RAMÓN MARTÍNEZ BESÓ Socis Fundació
Horari d'atenció
Horari de contacte
Persona de Contacte Ramón
Càrrec
Telèfons de Contacte 96 150 66 48 email de contacte

Descripció i Finalitat

Falla La Saletta:Infantil: Natalia Méndez Sánchez:Estimats veïns i amics, fallers i falleres de les falles del nostre poble, és un plaer poder saludar-vos des del meu càrrec de Fallera Major Infantil de La Saletta. Ara que comencen les nostres festes majors, vull desitjar al poble sencer d’Aldaia unes festes falleres en harmonia i germanor i que tots disfruten de les falles com a bons fallers i valencians. Espere que disfruteu de tots els actes que les comissions preparen any rere any amb tant d’esforç.


Per últim, convidar-vos a tots, fallers i no fallers, a vindre pel nostre casal per a que tots junts passem unes festes inoblidables. Us espere.


Visca València! Visca Aldaia! Visquen les falles!Fallera Major: Amparo Aliaga PérezCom ja sabeu, sóc la Fallera Major de la falla La Saletta. Tinc el gut de convidar-vos a compartir amb mi la festivitat de les falles i a que passeu pel nostre casal per a compartir junt amb la meua comissió estos dies tan especials.


Tant jo com les meues companyes de les altres comissions del poble, esperem que passeu un any caracteritzat per la unió de totes per poder així compartir este moment juntes per sempre.


Visca Aldaia! Visca València! Visca la falla de La Saletta!Un servei de l'Ajuntament d'Aldaia. www.aldaia-ajuntament.es