Ajuntament d'Aldaia TAMA Aldaia Ràdio
Coneix ràpidament quan s'inicien les admissions per a les escoles públiques
Data
divendres, 23 de març de 2007
Lloc

En estos mesos, una de les preguntes més freqüents al Departament d'Educació, ubicat al Centre Cultural i Recreatiu, és conèixer quan s’obre el plaç per a l’admissió del alumnat als “centres docents no universitaris de la Comunitat Valenciana sostinguts amb fons públics", és a dir per a l’entrada a les escoles públiques d’Aldaia per al curs 2007/2008, una pregunta especialment important per als pares i mares dels xiquets de 3 anys que entren per primera vegada a l’escola.


Encara no s’ha publicat l’ordre a nivell autonòmic que regula este procés. Des del Departament d’Educació aconsellen als ciutadans que la millor manera de conèixer quan ix l’ordre (i, per tant, quan s’inicia tot el calendari administratiu per a inscriure a un xiquet en una escola d’Aldaia) és mitjançant el servei “La Generalitat al teu mòbil” on s’avisa de qualsevol procés administratiu autonòmics que es desitge amb un simple sms.

 

Este és el enllaç on ràpidament es pot subscriure a este servei:

 

http://www.gva.es/alteumobil/novpropSMS.jsp?o=W&idioma=C

 

Malgrat açò, Una vegada, aparega esta ordre, l’Ajuntament d’Aldaia enviarà al domicili de cada xiquet o xiqueta nascut en 2004 una carta on s’explica tot el procés. En eixa carta també s’indica quins documents hi ha que aportar y quin dia concret (que estarà òbviament dins del plaç marcat por l’ordree). Rebran també una instància que hauran de omplir, una carta de la Sra. Alcaldessa i altres dades necessàries.

Un servei de l'Ajuntament d'Aldaia. www.aldaia-ajuntament.es